blank

Spartak dočekuje Čukarički, kapiten Srećković: Pred navijače izlazimo motivisani (VIDEO)

YouTube video

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ danas će, od 18 časova, na svom terenu ugostiti ekipu „Čukaričkog“ u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

 

Pred ovaj susret novinarima su se obratili šef stručnog štaba Ljubiša Dunđerski i kapiten ekipe Nikola Srećković.

„Dolazi prva utakmica za drugi deo sezone, dolazi nam u goste jedna dobro organizovana i, nadam se, ofanzivna ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. Toliko bi samo da kažem o Čukaričkom. Ovih mesec i po dana što smo odradili sve je odrađeno na vrhunskom nivou i igrači su maksimalo ispoštovali dogovore i zahteve.  

Sa tim njihovim ponašanjem, odnosom prema radu, prema zahtevima koji su postavljeni pred njih ja sam daleko srećniji, motivisaniji i ubeđeniji da će ova polusezona Spartaku doneti mnogo više bodova. Protiv Čukaričkog izlazimo maksimalno motivisani. Marko Bugarin se pokazao i konkurisaće za prvih 11”, rekao je šef struke Spartaka, Ljubiša Dunđerski.

blank

Novinarima se obratio i kapiten Spartaka, Nikola Srećković:

„Posle nepuna tri meseca vraćamo se prvenstvu i dolazi nam Čukarički. Ne bih mnogo trošio reči na njih, radi se o ekipi koja je iznela cilj da budu treći na tabeli. Kao što je šef rekao, odradili smo dobre pripreme, imamo razlog za optimizam, tako da ćemo izaći pred naše navijače motivisani da uzmemo sva tri boda. Pojačali smo se dobro, nove momke smo prihvatili, a oni su se uklopili. Maksimalno ulazimo u utakmicu i pozivam navijače da dođu da nam pomognu” .

Da podsetimo, Spartak je prvi deo sezone Super lige Srbije završio na 11. mestu sa osvojenih 18 bodova, dok se ekipa Čukaričkog našla na 4. poziciji sa 35 osvojenih bodova. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.