blank

Spartak odigrao bez golova u Surdulici

Meč 6. kola plej-auta Mozzartbet Superlige Srbije između domaćeg Radnika i Spartak igrao se u subotu u Surdulici i okončan je rezultatom 0:0.

blank
Foto: FK Spartak

Radnik: Ranđelović, Stojanović, Hajdarević, Vranjanin, Čumić, Bogdanović, Oreščanin, Jović, Kadijević, Gašić, Anđelković. Igrali su još: Milićević, Kunić, Šovšić, Tomašević, Stojković.

Spartak: Dulić, Bogićević, Tošeski, Đurasović, Todoroski, Ćalasan, Babić, Atule, Krsmanović, Kerkez, Dunđerski. Igrali su još: Ubiparip, Mijić, Stanojev, Prijović, Tomović.

Domaćini su u prvom delu preko Kadijevića pogodili stativu, dok je Spartak u drugom poluvremenu pretio preko Ubiparipa, Bogićevića i Stanojeva.

Subotičani su sa ovim bodom na čelu tabele plej-auta sa 46 osvojena boda. U narednom kolu Spartak će na svom terenu ugostiti IMT koji je u ovom kolu savladao Voždovac i koji se grčevito bori za opstanak u elitnom društvu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.