blank

Spartak Office Shoes poražen u Valjevu

Košarkaši Spartak Office Shoes-a vezali su drugi ovosezonski poraz u Admiral bet Košarkaškoj ligi. U 4. kolu savladao ih je Metalac u Valjevu rezultatom 84:76 (20:23, 23:14, 24:19, 17:20).

blank

Metalac: Bajić 24, Sinovec 3, Đuran 6, Grubor 5, Kok 1, Matevs 20, Popović 4, Lesić 18, Janković, Tiron 3.

Spartak: Steljić, Cvetković 5, Milijašević, Kutlešić 6, Milisavljević 6, Radosavljević 6, Ilić 11, Medarević 7, Tejić 2, Sokolović 12, Čupković, Barna 21.

Metalac je od sredine prve četvrtine poveo i do kraja nije ispuštao prednost. Domaćini su imali i plus 10, ali je pred odlazak na odmor Spartak prišao na pristojni zaostatak.

Angažovanije su zaigrali Subotičani u drugom poluvremenu, ali nisu uspeli da preokrenu. Manjak želje i slaba igra u odbrani rezultirali su pobedom domaćina. Najefikasniji u Spartaku bili su Barna sa 21 i Sokolovović sa 12 ubačenih poena.

Nakon meča vidno nezadovoljan bio je trener Subotičana Vladimir Đokić.

“Preuzimam na sebe svu odgovornost, jer smo, da se ne lažemo, bolji od Metalca za dvadesetak poena. Ekipa kao što je Spartak koja ima najviše ambicije, ne sme da igra ovako. Igrali smo bez želje, pojedini igrači deluju kao da nisu gladni uspeha, mislim da to nije u redu prema upravi kluba koja obezbeđuje sve uslove za nesmetan rad. Iako smo igrali nekompletni i više utakmica u kratkom vremenskom periodu to nije opravdanje za ovo sramno izdanje moje ekipe”, izjavio je Đokić.

U narednom kolu Admiral bet Košarkaške lige Spartak Office Shoes dočekuje Dynamic Balkan bet iz Beograda.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.