blank

Spartak Office Shoes pretrpeo poraz u Čajetini

Košarkaši Spartak Office Shoes-a gostovali su ekipi Zlatibor Gold Gondola u okviru 6. kola Admiral bet Košarkaške lige i pretrpeli poraz rezultatom 96:60 (24:26, 29:16, 22:28, 21:20). Subotičanima je ovo treći poraz u tekućem šampionatu, a nakon meča trener su Vladimir Đokić i uprava kluba sporazumno prekinuli saradnju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Zlatibor Gold Gondola: Milošević, Lutič 10, Đukanović 21, Nikolić 4, Matović, Smiljanić, Špan 3, Kovačević 25, Vujičić 3, Rebec 21, Čorbić, Stojičić 9.

Spartak Office Shoes: Cvetković 10, Stepanović, Kutlešić 22, Milisavljević 4, Radosavljević 3, Medarević, Ilić, Tejić 1, Bojić 30, Sokolović 6, Čupković 6, Barna 8.

Spartak je dobro otvorio meč i poveo sa 10:23, a zatim je usledila serija domaćih od 25:11 za prvo vođstvo na meču 35:34. Na odmor su domaćini otišli sa dvocifrenom prednošću.

U nastavku su se Subotičani trgli i uslepi da izjenače na 68:68, ali su Zlatiborci najviše zahvaljujući raspoloženim Kovačevićem, Rebecom i Đukanovićem napravili razliku i održali je do kraja.

Nakon meča, trener Spartaka Vladimir Đokić je izjavio da je ovo bila njegova oproštajna utakmica na klupi Spartaka. U narednom kolu Admiral bet Košarkaške lige Subotičani na svom terenu dočekuju ekipu Tamiš iz Pančeva.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.