blank

Spartak sutra dočekuje Crvenu Zvezdu (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Spartaka sutra će na Gradskom stadionu u 18 časova i 45 minuta ugostiti lidera na tabeli, ekipu Crvene Zvezde u okviru 29. kola Mozzart bet Super lige.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon remija u Kragujevcu fudbaleri Spartaka biće na velikom iskušenju u meču 29. kola Super lige. U Suboticu dolazi ekipa Crvene Zvezde koja je na korak do osvajanja titule. U jesenjem okršaju u Beogradu slavili su fudbaleri Crvene Zvezde rezultatom 3:0.

Šef stručnog štaba Subotičana Milan Milanović i kapiten Spartaka Nikola Srećković obratili su se novinarima pred sutrašnji duel.

blank
Foto: Subotičke.rs

„Sutra igramo sa Zvezdom, ekipom koja je prva i imamo zadatak da se izborimo za bodove jer su nam preko potrebni u borbi za opstanak. Igrači su spremni i raspoloženi su. Ne treba posebna motivacija kada se igra sa Crvenom Zvezdom i ja sam siguran da ćemo dati maksimum i osvariti dobar rezultat. Postoji potencijal u ovoj ekipi, videlo se i u Kragujevcu i mislim da to potvrđuje moje misljenje”, rekao je Milan Milanović, strateg Spartaka.

Kapiten Nikola Srećković izjavio je da se sastaju sa najboljom ekipom u državi: 

„Oni su najbolja ekipa u našoj državi, jer su bukvalno već osvojili titulu. Mi smo svesni da ko god dođe mi moramo da tražimo bodove spasa. Nadam se da će sutra biti dobra utakmica i da ćemo izvući pozitivan rezultat”, zaključio je kapiten.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.