blank

Spektakl u organizaciji Plesnog kluba “Stars”! (VIDEO)

YouTube video

Infiniti dens je ovoga vikenda okupio hiljadu dece, u Subotici. Revija modernog plesa takmičarskog karaktera okupila je 28 klubova iz nekoliko okolnih zemalja, koji su svojom energijom zagrejali hladan i kišovit decembarski dan. Na sceni su svoje umeće prikazali članovi klubova iz Srbije, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Preko sto plesnih tačaka u modernim plesovima i hiljadu plesačica i plesača u svim starosnim kategorijama prikazalo je svoje umeće. Pored scene prolazile su princeze, svemirske lepotice, kostimi i plesne tačke su se ređale, a Deda Mraz je bio zadužen da deci podeli po koji slatkiš, sve u duhu decembarskih praznika.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ples, muzika i scenski nastup za ove devojčice i dečake izrazi su kojim se predstavljaju na sceni. Iako sve to izgleda jednostavno kad ih gledate, akrobatski ples kao i mnogi iz kategorije modernih plesova pravi su izazov. Celodnevni program okupio je, pored takmičara, najvernije navijače – mame i tate, bake i deke.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može uzrokovati tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.