blank

Mlade nade subotičkog boksa

blankProteklog vikenda u Lazarevcu je održano Pojedinačno prvenstvo Srbije za pionire, kadete i juniore. Na prvenstvu je učestvovalo pedeset osam klubova, sa ukupno stotinu devedeset osam takmičara.

Ekipa Spartaka je na Pojedinačnom prvenstvu Srbije za pionire, kadete i juniore nastupila sa četiri takmičara, od kojih je svaki ostvario sjajan rezultat i osvojio medalju.

U kategoriji pionira do 43 kilograma, Vasilije Đukanović osvojio je bronzanu medalju, dok je u kategoriji pionira do 53 kilograma, Vuk Popović osvojio bronzanu medalju.

Među kadetima do 52 kilograma, Matija Pižurica osvojio je zlatnu medalju i postao prvak Srbije. Marko Pižurica postao je prvak Srbije i osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora do 70 kilograma.

Marko Pižurica proglašen je za najboljeg juniora i za taj uspeh nagrađen je peharom.

Sledeće kolo lige predviđeno je za subotu, 19. jun. Takmičenje bi trebalo da se održi u Apatinu, u zavisnosti od epidemiološke situacije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.