blank

Subotica domaćin turnira u Tajlandskom boksu

Kik boks klub “Top Fighter” takmičarsku sezonu je otvorio učešćem na petom kolu lige Vojvodine u boksu koje se održalo u nedelju na Spensu u Novom Sadu.

blank
Foto: Top Fighter

Subotičku sekciju Bokserskog kluba Sloven iz Rume predstavljali su junior Aleksandar Tot koji je u kategoriji do 52 kilograma izgubio 2:1, iako je u čitavom meču Tot bio dominantniji i zadao više čistijih udaraca, sudije su mu nepravedno oduzele pobedu, nakon čega je uložena zvanična žalba Sudijskoj komisiji saveza.

U seniorskoj konkurenciji Bojan Miškolci je u kategoriji do 75 kilograma odradio javni sparing u sklopu sticanja iskustva i uslova za nastup na zvaničnim mečevima, a u istoj kategoriji je Nikola Lončar ubedljivo ostvario pobedu u meču protiv borca iz Inđije kojeg je pobedio prekidom u trećoj rundi.

Pod pokroviteljstvom Muay Thai Saveza Srbije naredni vikend Kik boks klub “Top Fighter” će po drugi put u Subotici u nedelju 11. februara organizovati turnir u tajlandskom boksu pod nazivom “Liga Nade”.

Takmičenje će se održati u Hali Sportova sa početkom u 11 časova i 30 minuta, a ulaz će biti besplatan.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 31 stepen Celzijusa. Nepovolјna biometeorološka situacija doprineće pojavi uobičajenih

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.