blank

Sud se kretao u okviru predloga tužilaštva i procenio da ne postoji opasnost da Čedomir Petrović pobegne

blank

Osnovni sud u Subotici nije odredio pritvor Čedomiru Petroviću, alijas “Čedi Šinteru”, zbog toga što je procenio da ne postoji opasnost da Petrović pobegne tokom postupka.

– Osnovno javno tužilaštvo predložilo je meru pritvora za Čedomira Petrovića zbog opasnosti od njegovog bekstva, a ne ponavljanja dela, te se sud kretao u okviru predloga Osnovnog javnog tužilaštva u smislu određivanja pritvora prema osumnjičenom zbog opasnosti od bekstva. Sud je procenio da ne preti opasnost od Petrovićevog bekstva. On je sudu saopštio adresu na kojoj će boraviti tokom postupka i prihvatio da njegov advokat prima sudske pozive i druga obaveštenja. Šta više, nakon što je Čedomir Petrović izneo svoju odbranu sudski postupak koji se vodi protiv njega može da se odvija i u njegovoj odsutnosti. Za krivično delo mučenje i zlostavljanje životinja, za šta se Petrović tereti, predviđena je novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine – rekao je za Subotičke.rs sudija Daniel Kovač, portparol Osnovnog suda.

Osnovno javno tužilaštvo ima pravo žalbe sudskom veću.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.