blank

TSC prekinuo seriju bez pobede

Napokon je stigla pobeda za ekipu TSC-a nakon pet uzastopnih kola u kojima nisu uspeli da trijumfuju. Bačkotopolčani su savladali Čukarički na Banovom Brdu rezultatom 0:2 (0:1), golovima Aleksandra Ćirkovića i Miloša Cvetkovića.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ćirković 23., Cvetković 83. minut za TSC.

TSC: Ilić, Đorđević, Stojić, Ćalušić (Antonić), Cvetković, Radin (Kuveljić), Vulić, Đakovac (Milosavljević), Petrović, Milovanović (Jovanović), Ćirković (Pantović).

Poveo je TSC iz prve prilike. Odličnu loptu uputio je Ćalušić koju je iskoristio Ćirković i postigao svoj drugi pogodak u plavom dresu.

U drugom delu je opao tempo, Čukarički je imao inicijativu, ali nije uspevao da ugrozi gol Veljka Ilića. Bačkotopolčani su kaznili otvorenu igru Čukaričkog u 83. minutu kada je Miloš Cvetković iz odbitka pogodio mrežu Nenada Filipovića.

Ekipa TSC-a u sredu putuje za Frajburg na meč Lige Evrope, a nakon toga u nedelju sledi derbi sa Vojvodinom iz Novog Sada.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.