blank

U Subotici moguća susnežica, temperatura do šest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici najviša dnevna temperatura iznositi 6 stepeni, dok će najniža ići do -3 stepena Celzijusova. Tokom dana je moguća susnežica. U utorak će biti delimično oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 10 stepeni.

Osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. Osećaj malaksalosti, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su mogući kod meteoropata. Učesnicima u saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

U utorak će biti povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i depresije. Pojačana koncentracija je neophodna svim učesnicima u saobraćaju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.