blank

U utorak delimično razvedravanje, najniža dnevna temperatura -4 stepena

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Subotici će danas preovladavati oblačno vreme sa najvišom dnevnom temperaturom do tri Celzijusova stepena. Najniža dnevna temperatura iznosiće minus 1 stepen.

U utorak se očekuje delimično razvedravanje, uz najvišu dnevnu temperaturu do dva stepena. Najniža dnevna temperatura u utorak iznosiće minus 4 stepena.

Danas se zadržava period sa relativno nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih, naročito na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičare. Od meteoropatskih reakcija mogući su nesanica i glavobolјa.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika, sutra se izvesna opreznost savetuje srčanim bolesnicima. Tegobe su moguće i kod osoba sa disajnim problemima. Od meteoropatkih reakcija mogući su glavobolјa i poremećaj sna.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.