blank

Ujutro prizemni mraz i magla, tokom dana pretežno sunčano

blank

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će narednih dana jutra biti hladnija u većini mesta, sa slabim prizemnim mrazem. U nižim predelima očekuje se magla koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka, zadržavati duže tokom dana, naročito početkom sledeće sedmice.
U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima gde se magla neće duže zadržati, tokom dana biće pretežno sunčano.

Očekivane biometeorološke prilike danas relativno povolјno utiču na hronično obolele, osim na osobe sa srčanim obolјenjima kod kojih su moguće izvesne tegobe. Glavobolјa je moguća meteoropatska reakcija.

Biometeorološke prilike u ponedeljak mogu da izazovu uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas slavimo Vidovdan

Pravoslavni vernici danas, 28. juna obeležavaju jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan.   Mnoga mesta u Srbiji danas proslavljaju Vidovdan kao slavu, pa tako

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.