blank

Upravljao teretnim vozilom sa 2,29 promila alkohola u organizmu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku vikenda, isključili su iz saobraćaja i u službenim prostorijama zadržali 12 muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

blank
Foto: Pixabay

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici šestoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,35, 1,64, 1,83, 2,10, 2,66 i 2,95 promila alkohola u organizmu, dok je u Bačkoj Topoli zatečen biciklista sa 1,56 promila alkohola.

U Subotici, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja i dvojicu vozača koji su upravljali automobilima sa 1,91 i 1,96 promila alkohola u organizmu. Na periferiji grada, prilikom kontrole, zatečen je dvadesetogodišnjak koji je vozio „audi“ pod dejstvom amfetamina, a u Bačkoj Topoli četrdesetdevetogodišnjak koji je upravljao „seatom“ sa 1,78 promila alkohola i pod dejstvom amfetamina.

Takođe, u Subotici, iz saobraćaja je isključen i tridesetdevetogodišnjak koji je upravljao teretnim vozilom sa 2,29 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.