blank

Uslovi poslovanja sa digitalnom imovinom – Od investicije do računovodstva (VIDEO)

YouTube video

U organizaciji CTB i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam danas je u Plavoj sali Gradske kuće održano predavanje za sve kojima je tema kriptovaluta i digitalnog investiranja zanimljiva, ali i inspirativna.

Crypto Traders Balkan je postao jedna od najvećih i najuticajnijih grupa u regionu, sa šest godina postojanja. Fokus su stavili na edukaciju i pružanju stručnih saveta, kako za početnike tako i za iskusne investitore i trgovce. Kao misiju su naveli podizanje svesti i kulture u investiranje, i kako bi se osnažilo trgovanje kriptovalutama.

blank

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam prepoznao je važnost informacije i edukacije na ovom polju i time otvoreno podržao koncept predavanja.

Šta je bitkoin, kriptovaluta, vrednost tokena i kako bi to trebalo da izgleda u praksi, govorio je Ivan Andrejević, Osnivač grupe Crypto Traders Balkan.

Boris Radnić, učesnik je na predavanju o novim platežnim tendencijama, dodao je kako je tema inovativna a bankarski sektor, kao takav, osluškuje nove trendove i obzirom na razvoj, ovo će svakako biti dostupno i privredi i fizičkim licima u budućnosti.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.