blank

Veslači Palića na regati u Hrvatskoj

Proteklog vikenda Veslački klub Palić učestvovao je na Međunarodnoj Miholjskoj regati koja se održala u Hrvatsom gradu Osijek. Takmičari su se trkali na stazi dugoj 2.000 metara, dok su pioniri veslali na 1.000 metara.

blank
Foto: VK Palić

Takmičarka Palića, Teodora Blagojević paralerno je u sklopu regate učestvovala na Iktus Chalenge. Ona je u skifu za juniorke osvojila 6. mesto. 

Na Miholjskoj regati, veslači Palića su osvojili 8 medalja od kojih dve srebrne i 6 bronzanih. Srebrne medalje osvojio je dvojac bez kormilara u konkurenciji kadeta Luka Pragai i Andrej Vuksan i četverac skul u konkurenciji kadetkinja sa postavom Reka Arnold, Ana Bogosavljev, Teodora Blagojević i Boglarka Korhec.

Treća mesta i bronzane medalje osvojio je četverac skul (kadeti) Luka Pragai, Andrej Vuksan, Novak Nikić i Aron Fodor, zatim Laura Malatinski u skifu za pionirke, dubl skul kod kadeta Novak Nikić i Aron Fodor, četverac bez kormilara kod junior u sastavu posade Sergej Čipak, Ivan David, Mark Gorotva i Balint Fileki.

Bronzanim medaljama okitili su se još i Vladeta Mihajlović u skifu kod pionirki i Teodora Blagojević skif kod juniorki i dvojac bez kormilara u juniorskoj konkurenciji Ivan David i Sergej Čipak.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.