blank

Vozio bez dozvole, policija mu oduzela vozilo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je zatečen da upravlja vozilom bez vozačke dozvole.

blank
Foto: Subotičke.rs

Saobraćajna policija utvrdila je da je protiv ovog vozača u prethodne dve godine podneto šest prekršajnih prijava za koje je pravnosnažno osuđen, jer je u četiri navrata zatečen da upravlja vozilom bez vozačke dozvole od čega je u dva slučaja upavljao i pod dejstvom alkohola.

Policija je Subotičaninu privremeno oduzela automobil u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Protiv ovog vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti sproveden postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Vozio bez dozvole, policija mu oduzela vozilo”

  1. Apelujemo i putem ovog medija mi meštani Tavankuta na saobraćajnu policiju da po mogućnosti dođe ponekada do našeg sela, jer ovde od kada nema policije pojedinci vrše teror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.