blank

Zahvaljujući pobedi u Vrbasu Spartak na korak do Druge futsal lige

blank

U prvoj utakmici finala Futsal lige Vojvodine Spartak (KMF Spartak NTM Čikerija) je u Vrbasu bio bolji od ekipe “Leteći Holanđanin” (6:8).

Aleksandar Zolnajić postigao je prvi gol za Spartak u šestom minutu. Samo pet minuta kasnije, Ilija Jovanović izjednačio je na 1:1.

U osamnaestom minutu, Radoslav Lazetić postiže gol za vođstvo domaćina, a minut kasnije Spartak dolazi do prednosti. Golove za gostujuću ekipu postižu: Milan Čičić, Nikola Tomić i Aleksandar Zolnajić, pa se na pauzu odlazi rezultatom 2:4 u korist Spartaka.

Ilija Jovanović potom postiže tri gola tokom drugog poluvremena za domaću ekipu, dok Martin Šmit donosi jedan pogodak Spartaku.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobedu domaće ekipe.

U drugom delu igre golove za Spartak postigli su Momčilo Arežina u dvadeset šetom i dvadeset devetom minutu, Milan Čičić u dvadeset četvrtom minutu, dok se Zolnajić Aleksandar treći put upisao u listu strelaca u dvadeset osmom minutu igre.

Ovom pobedom, Subotičane deli jedan korak do ulaska u Drugu futsal ligu. 

Revanš je zakazan za ponedeljak, 18. april, u Hali sportova sa početkom u 20 časova i 30 minuta. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.