blank

Završen revijalni deo Mini Maksi lige Subotice

Proteklog vikenda nakon skoro tri meseca završen je revijalni deo Mini Maksi liga Subotice za mlade subotičke fudbalere od 2012. do 2015. godišta.

blank
Foto: Sportski savez Subotica

U okviru revijalnog dela lige učestvovalo je oko 360 mladih fudbalera koji su odigrali preko 100 utakmica. U toku tri meseca treneri su imali prilike da uigraju svoje ekipe, da svakom mladom igraču daju priliku jer je rezultat bio u drugom planu pošto se zvanično nije beležio. Mini Maksi liga nastavlja se sada sa Gradskim zvaničnim takmičenjem nakon kojeg će biti poznati pobednici po generacijama koji će predstavljati Suboticu na državnom takmičenju Mini Maksi Lige.

Finalni dan gradske lige za 2012. i 2015. godište odigraće se u balonu Kutens u subotu 25. februara sa početkom od 12:00 časova a za preostele dve generacije, 2013. i 2014. u subotu 4. marta takođe sa početkom od 12:00 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.