blank

Zbog nepovoljne biometeorološke situacije preporučen oprez hroničnim bolesnicima

blank

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da danas preporučuje izvesnu opreznost osobama sa kardiovaskularnim obolјenjima, zbog očekivane biometeorološke situacije. Od meteoropatskih reakcija danas se očekuju problemi sa snom i razdražlјivost. U saobraćaju se preporučuje pojačana pažnja.

Očekivane biometeorološke prilike u četvrtak će usloviti uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim obolјenjima. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije. Pojačana koncentracije se i u četvrtak savetuje učesnicima u saobraćaju.

Od srede do nedelje, dnevne temperature u Srbiji kretaće se do 18 stepeni. Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, preovladavaće sunčano vreme, a kiša će biti moguća u petak i subotu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.