blank

ŽFK Spartak nadigrao Crvenu Zvezdu

Fudbalerke ŽFK Spartak ugostile su juče na Gradskom stadionu ekipu Crvene Zvezde i ostvarile pobedu rezultatom 1:0 (1:0). U zaostalom meču 4. kola Superlige izabranice Borisa Arsića upisale su nova tri boda golom Fani Vago u prvom poluvremenu.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelac: Vago 12. minut za ŽFK Spartak.

ŽFK Spartak: Škandro, Vučković, Belovan, Mekenzi, Ostren, Hansen, Vago, Filipović, Boaduva, Gajić, Stupar.

Crvena Zvezda: Petrović, N.Čavić, Šćepanović, Žarković, Krstić, Blagojević, Tenkov, Sremčević, Matejić, M.Čavić, Đorđević. Igrale su još: Vorkapić, Milović.

Epitet derbija opravdao je očekivanja. Viđena je velika borba i nezvesnost do samog kraja meča, ali je rani pogodak Subotičanki bio dovoljan da bodovi ostanu u Subotici.

ŽFK Spartak je poveo u ranoj fazi meča, već u 12. minutu. Vago je iskoristila jednu grešku odbrane Crvene Zvezde i savladala nemoćnu Petrović. Nakon gola, Subotičanke su iskusno do kraja susreta odigrale defanzivu i čekale kontru da bi rešile pitanje pobednika, dok su gošće bile slabe u završnoj fazi, pa je rezultat do kraja meča ostao nepromenjen.

U narednom kolu Subotičanke dočekuju na svom terenu ekipu TSC iz Bačke Topole.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.