blank

EPS: Od danas novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je da će domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju od danas, na sajtu EPS-a moći da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – “Uvid u račun”.

blank
Foto: Pixabay

Kako je istaknuto u saopštenju EPS, pokretanjem novog, savremenog i efikasnog elektronskog servisa EPS unapređuje poslovanje, razvija nove usluge i pobolјšava kvalitet postojećih servisa za kupce električne energije.

Domaćinstva i mali kupci sada će imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog zaduženja, pre štampanja i distribucije uobičajenom poštom, navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da dodatne funkcije portala omogućavaju uvid u arhivu računa i uplata iz prethodne tri godine, kao i detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

Iz EPS naglašavaju da će korišćenje portala biti jednostavno, kao i proces registracije i prijave.

Korisnici portala će moći bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija i to putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard.

Do kraja godine, biće dostupna i mogućnost podnošenja prigovora na račun, odnosno reklamacije. U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, EPS će aktivirati i mobilnu aplikaciju „Uvid u račun“.

Izvor: Beta, N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “EPS: Od danas novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje”

  1. Ulogovala sam se u novi portal EPS-a i ono što sam videla, šokiralo me. Pre neki dan na starom portalu moje dugovanje je bilo 0, a na novom ispada da nisam platila račun za septembar (koji je uredno plaćen). Da nije zato otvaran novi portal, jer starom nije falilo ništa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.