blank

Gradsko veće Subotice u 29 tačaka dnevnog reda

Članovi Gradskog veća grada Subotice održali 86. redovnu sednicu na kojoj su raspravljali o usvajanju 29 tačaka dnevnog reda.

blank
Foto: Kalman Nemet on Unsplash

Razmatrali su se Nacrti I utvršivanje predloga Rešenja o davaju saglasnosti za Statute sledećih ustanova: Gradski muzej Subotica, Gradska biblioteka, Istorijski arhiv, Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika culture, Pozorište “Deže Kostolanji”, Dečje pozorište, Savremena galerija, Art bioskop “Aleksandar Lifka”, ZAvičajna galerija “dr Vinko Perčić”, Zoološki vrt Palić I PU “Naša radost”.

Takođe je usvojeno i razmatranje nacrta i utvrđivanje predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Prvu izmenu Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Subotička toplana“, Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, Javnog komunalnog preduzeća „Stadion“, Javnog komunalnog preduzeća „Dimničar“,  Javnog preduzeća „Palić-Ludaš“ Palić, Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom „Regionalna deponija“ Subotica, i rešenje o davanju saglasnosti na Drugu izmenu Programa poslovanja „Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica, kao i o dopuni programa poslovanja DOO „Park Palić“ Palić.

U toku sednice usvojeno je i razmatranje nacrta i utvrđivanje predloga Rešenja o imenovanju članova Saveta Međunarodnog festivala pozorišta za decu Subotica i razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole „Sveti Sava” iz Subotice kao i njihovo upućivanje Skupštini grada na donošenje.

lovalova

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.