blank

Konkurs za obuku u pčelarstvu

Grad Subotica raspisao je Konkurs za sufinansiranje obuke poljoprivrednika u oblasti pčelarstva u Subotici.

blank
Foto: Bianca Ackermann on Unsplash

Konkurs se odnosi na dodelu sredstava registrovanim udruženjima pčelara na teritoriji grada, a cilj je stabilna investiciona strategija kroz sticanje znanja.

Iznos sredstava namenjen za podršku udruženjima pčelara u oblasti poljoprivrede iznosi 1.000.000 dinara, i to za stručno osposobljavanje i aktivnosti sticanja veština i pokazne aktivnosti u 2023. godini. Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je do 200.000 dinara, a pravo učešća na Konkursu imaju registrovana udruženja pčelara.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti na adresu Grad Subotica, Komisija za sprovođenje konkursa za sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede, Trg slobode 1, 24000 Subotica ili lično u pisarnici Gradske uprave Subotica, svakog radnog dana od 7.30 do 14.30 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 024/626-871.

Izvor: Subotica.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Konkurs za obuku u pčelarstvu”

  1. Veoma pohvalno, međutim-teško izvodljivo u praksi. Niko od zvaničnika ne iznosi podatke o tome koliko je pčelara prestalo čak i posle višegodišnjeg pčelarstva da se bavi ovom lepom profesijom i to sve zbog nenormalnog prskanja pre svega voća u cvetu KADA NIKAKO NEBI SMELO i zbog prskanja svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.