blank

Srđan Olman premijerno sredinom maja pred Subotičanima

Srđan Olman je godinama radio kao novinar na subotičkoj medijskoj sceni.

blank

I onda je rešio da se oproba u nešto težem predstavljanju javnosti. Opredelio se za stand up, i sada već godinama nastupa za zahtevnu publiku ovoga žanra.“Severno ledeni humor“, „Pravda za Olmana“ i „Šta nas je snašlo“ – stand up nastupi sa kojima je Olman obišao Makedoniju, Austriju, Nemačku pa čak i Kanadu, i nastupa i dalje po Srbiji, Olmana stavljaju u red najboljih srpskih komičara ovog tipa.

Da je najteže u sopstvenom gradu biti prorok, odavno je poznato, pa da vas obavestimo da će Srđan Olman pred subotičkom publikom nastupati 15. maja na sceni Narodnog pozorišta. Iako, kad smo se poslednji put videli, Olman se spremao da nastupa u novoj zgradi pozorišta, zakazao je nastup u Jadranu – što je sigurno, sigurno je.
Srđan Olman će izvoditi svoj novi Stand Up Show “Stručnjak” od 18:00h u Narodnom Pozorištu!

“Stručnjak” je četvrti stand up show Srđana Olmana, koji na sarkastičan način govori o raznim istorijskim promašajima, razlikama u mentalitetu i nestručnosti velikog broja ljudi, koji se nalaze na bitnim pozicijama.
Kada je reč stručnjak postala uvreda i zašto više podležemo sujeverju, nego stručnosti i obrazovanju, samo su neke od tema o kojima Olman govori.

Cena ulaznice je 1200 dinara. Prodaja na svim prodajnim mestima Tickets mreže.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.