blank

Vozom od Novog Sada do Bara: Koliko košta karta?

Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno.

blank
Foto: Subotičke.rs

Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. juna do 15. septembra. Voz 1131 iz Novog Sada polazi u 8.20 časova, a u Baru je u 20.37 časova, piše 021.

Iz Bara voz polazi u devet časova ujutru, a u Novom Sadu je u 20.28 sati. Ovaj voz će saobraćati od 15. juna do 16. septembra.

“Saobraćaj dnevnog barskog voza je organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Novi Sad-Bijelo Polje, putnici će se prevoziti novim Štadler vozom, a na relaciji Bijelo Polje-Bar, vozom koji u svom sastavu ima putnička kola sa sedištima. Imajući u vidu da je saobraćaj voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje, putnicima koji uz voznu kartu kupe rezervaciju mesta u iznosu od 3 evra, rezervisana su i mesta za sedenje od stanice Bijelo Polje”, navode u “Srbijavozu”.

Cena vozne karte na relaciji Novi Sad-Bar je 23,80 evra, dok je na relaciji Beograd centar-Bar 21 evro. Rezervacija mesta za sedenje iznosi tri evra.

Izvor: 021.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

3 responses to “Vozom od Novog Sada do Bara: Koliko košta karta?”

  1. Некада се није преседало једноставно су се вагони качили зa другу локомотиву. Сада и преседање и поновна резервација седишта је чисто малтретирање путника и то се не зове директна веза.

  2. Srbi jesu kratke pameti ali ne baš toliko da ne pamte par nedelja u nazad, pred samu turističku sezonu u CG, oni se okrenuli protiv Srbije pa sad očekuju pune vozova Srpskih turista ?

  3. Tako je Pope! A nekad je i iz Subotice išao i to sa spavaćim kolima. Uveče kreneš i ujutru si tamo. A sada kad stigneš uveče tamo, mož se slikati, izgubiš dan godišnjeg bzvze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Upis brucoša na VTŠ

Nova školska godina za sve brucoše počinje u junu, kada će se na prvu akademsku godinu upisati nova generacija studenata. Visoka tehnička škola strukovnih studija

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.