blank

„Zajedno do uspeha” – Sporazum Slobodne zone i partnera

Slobodna zona Subotica potpisala je Sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji sa 21. ustanovom iz oblasti nauke, prosvete, razvojnim agencijama i drugim privrednim društvima.

blank
„Opredelili smo se da sa Ekonomskim fakultetom Subotica održimo jednu konferenciju, gde bismo napravili nešto što je prepoznatljivo u razvijenim zemljama, a to je susret privrede, nauke, obrazovanja, da razmenimo teoretska iskustva i povežemo sa nekim praktičnim iskustvima.

Nauku integrišemo u nove naučne trendove, mi smo se opredelili da, kao privredno druzštvo, se aktivno uključimo u projektno finansiranje, budući da živimo u vremenu projekata, mi želimo da napravimo put svojim partnerima i da zajedno učestvujemo u realizaciji tih projekata. Započeli smo projekat solarnih panela”, rekao je Saša Gravorac, direktor Slobodne zone Subotica.

Intelektualni inkubator je spoj privrede, nauke i obrazovanja gde će se promovisati i pokretati brojne inovacije i inovativna rešenja. Grad Kikinda i Opština Senta će ući u kopartnerstvo sa subotičkom Slobodnom zonom, kao integracija ideja, potpisnici su Sporazuma o poslovno – tehničkoj saradnji, kao i predstavnici obrazovnih ustanova sa naše teritorije, špedicija, kao i Regionalna razvojna agencija.

 

 

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.