blank

Audicija za školu glume u Fondaciji “Danilo Kiš”

Fondacija “Danilo Kiš” i ove godine nastavlja obučavanje mladih kreativnih i talentovanih Subotičana koji žele da se oprobaju na sceni i nauče o glumi i onome što ona nudi.

blank
Foto: Fondacija Danilo Kiš/vizzixy

Audicija za novu generaciju Kiš teatra održaće se u subotu, 16. septembra, sa početkom u 18h, u Fondaciji za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” (Park Ferenca Rajhla 12a), zgrada Jadran.

Plan i program je napravljen po uzoru rada studenata prve godine glume na akademijama. Tokom rada, polaznici će izučavati osnove glumačkog zanata kao i elemente srodnih umetnosti u okviru pozorišta.

Polaznici će biti u prilici da razvijaju komunikacione sposobnosti, upoznavaju nove ljude, idu na razne javne događaje i kroz kontinuiran rad na sebi razvijaju svoje samopouzdanje.

Polaznici će imati časove dva puta nedeljno u trajanju od 2-3 sata i njihove rezultate ćemo moći da pratimo na javnom času a zatim i u predstavi, koja je postavljena kao prvi cilj za nove polaznike. Kiš teatar vodi subotički glumac, Stefan Orovec.

Učešće na radionici je besplatno. Potrebno je samo proci audiciju.

Prijave slati na mejl [email protected] ili fejsbuk ili instagram stranicu fondacije. Za audiciju je potrebno pripremiti monolog ili recitaciju, imitaciju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.