blank

Humanitarna akcija za Sofiju!

Salon za samouslužno kupanje pasa i FB grupa “Naše malo nekome je sve” koja iza sebe ima dugačak niz podrške, pomoći i dobročinstva u subotu organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novca za lečenje Sofije Pranić, naše male sugrađanke koja boluje od tuberozne skleroze.

blank

Akcija će biti organizovana tokom vikenda, 25. i 26. maja, u vremenu od 12 do 18 časova.

“Korisnici će uslugu samouslužnog kupanja ljubimaca plaćati kao donaciju, a sav prikupljeni prilog će biti usmeren na lečenje Sofije. Pozivamo sve Subotičane i Subotičanke koji imaju i one koji nemaju ljubimce, da učestvuju u humanitarnoj akciji davanjem dobrovoljnog novčanog priloga. Subotičani koji imaju ljubimce uplatiće onoliko minuta koliko oni budu želeli i za taj novac će dobiti kupanje svog ljubimca, a oni koji nemaju psa dovoljno je da prošetaju do salona, Trg Sinagoge 1/a, pored Gradskog muzeja Subotica i da svoj humanitarni prilog ubace u kutiju. Zakazivanje nije potrebno jer će smenjivanje termina ići vrlo brzo – poručuje Subotičanin Bojan Torbica ispred salona “Svetpasa.com”.

Ovo je jedna u nizu akcija koja će se organizovati kako bi se pomoglo Sofiji, kojoj je potrebno 100 hiljada evra da ode na operaciju u Ameriku. Jedina mogućnost da se porodica sakupi novac za ovo putovanje je da svi zajedno pokaćemo zajedništvo i humanost!

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.