blank

Tribina “Ima neka tajna veza (Sve ove godine)” u SKC „Sveti Sava“

Srpski kulturni centar “Sveti Sava”, zadužbina Dušana Radića, u četvrtak, 26. oktobra sa početkom u 19 časova organizuje tribinu “Ima neka tajna veza (Sve ove godine)”.

blank
Foto: Subotičke.rs

U fokusu je književno stvaralaštvo Bojana Bosiljčića sa svoje dve knjige “Sjaj u očima” i “Velika iluzija”. Na tribini će se predstaviti novopostavljeni sajt Bojana Bosljčića, a gosti će biti Zlatko Matić, Đorđe Kuburić, Aleksandra Isakov, Joška Pinter, Judita PLankoš, dok će voditelj programa biti Mile Tasić.

Bosiljčić je novinar, publicista I filmski kritičar, poreklom iz Sarajeva, koji živi u Kanadi. Objavio je devet štampanih knjiga sa filmskom tematikom koje su svoju promociju imale i na beogradskom Sajmu knjiga, FEST-u i palićkom filmskom festivalu na kom je bio član žirija.

Pre odlaska u Kanadu, proveo je jedno vreme u Subotici gde je radio na Yu Eco radiju i bio inicijator gradske proslave stogodišnjice filma pod nazivom „Sanjati otvorenih očiju – prvih 100 godina”. Ulaz na tribinu je slobodan za sve zainteresovane.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.