blank

“Polovni automobili”: Mogućnost plaćanja posredstvom IPS QR koda NBS

blank

Redakcija portala Subotičke.rs prenela je pre dva dana saopštenja Narodne banke Srbije u kojem je navedeno da se subotički Inforstud, odnosno sajt “Polovni automobili”, nalazi među prvim predzećima u Srbiji koja su uvela uslugu plaćanja posredstvom IPS QR koda srpske centralne banke.

Svi korisnici sajta “Polovni automobili” odnedavno imaju mogućnost da usluge koje nudimo plaćaju putem IPS QR koda Narodne banke Srbije, čime smo postali prvi oglasnik u Srbiji koji je uveo i ovu mogućnost plaćanja. Na ovaj način želeli smo da svima onima koji se odluče da prodaju automobila oglase preko našega sajta omogućimo jednostavan, brz i siguran način plaćanja usluga dodatnog isticanja oglasa, bilo da se radi o istacnju oglasa na naslovnoj strani, u pretrazi ili neke druge opcije dodatne promocije.

Plaćanje QR kodom veoma je jednostavno. Nakon što se odluči za odeđeni vid dodatne promocije oglasa, korisnik će dobiti, pored već postojećih načina plaćanja, i mogućnost da uslugu plati QR kodom. Dovoljno je da jednokratni QR koji će mu se pojaviti na ekranu skenira Mbanking aplikaciom njegove banke i tako odmah izvrši plaćanje, a željena usluga će mu odmah biti dostupna.

Pored toga što je plaćanje QR kodom brzo i jednostavno, ono je i veoma bezbedno. Naime, korisnik koristeći ovu opciju plaćanja ne ostavlja nijedan lični podatak sa svoje kartice ili računa.

Plaćanje QR kodom za sada je dostupno samo na dekstop verziji sajta, a nadamo se da će to uskoro biti dostupno i na mobilnoj verziji, kao i na našoj aplikaciji – kaže za Subotičke.rs Branislav Grković iz službe za odnose s javnošću “Polovnih automobila”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 30 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike, zbog zadržavanja nestabilnog vremena,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.