blank

“Galen farm” učesnik tendera za zakup subotičkih apoteka

blank

Za učešće na tenderu za sada su interesovanje pokazali još apotekarski lanci “Janković” i “Dr Maks”

Beogradski “Galen farm” u sredu je uplatio depozit od pet miliona dinara na ime učešća na tenderu za zakup subotičkih apoteka koji će biti održan 27. novembra, potvrđeno je našoj redakciji u ovoj kompaniji. Uplata je izvršena sa “Galenovog” računa u Komercijalnoj banci.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je portal Subotičke.rs došao u Apoteci Subotica, za učešće na tenderu interesovanje su za sada pokazali još apotekarski lanci “Janković” i “Dr Maks”.

Rok za predaju tenderske dokumentacije ističe u ponedeljak u 13 časova.

Pored ostalog, uslov za prijavu na tender je da preduzeće koje se prijavljuje posluje u oblasti apotekarske delatnosti kao zdravstvena ustanova – apoteka, odnosno apotekarska ustanova, duže od deset godina. Rok se računa od početka obavljanja delatnosti do dana određenog kao krajnji rok za podnošenje prijave na javni oglas.

Uz to, preduzeće koje se prijavljuje na tender mora da ima promet od najmanje pet milijardi dinara tokom prethodne tri godine, više od sto maloprodajnih objekata, odnosno ogranaka i najmanje jednu apoteku u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.