blank

Uređena reklamna tabla na Osnovnoj školi „Đuro Salaj”

blank

Organizacija „IT Subotica 2030” saopštila je da je u saradnji sa subotičkom Osnovnom školom „Đuro Salaj” i volonterima sprovela akciju čišćenja i oslikavanja dotrajale reklamne table koja se nalazi na ulazu u školu u Ulici Šandora Petefija.

Kako je navedeno, ova organizacija je tokom godine organizovala čišćenje i oslikavanje trideset kablovskih ormana u širem centru, a projekat u Osnovnoj školi „Đuro Salaj” izveden je kao nastavak pomenutih aktivnosti usmerenih na čišćenje i ulepšavanje Subotice.

Istakli su da je inicijativa i inspiracija za ovu akciju potekla od učenice ove škole koja se obratila organizaciji „IT Subotica 2030” molbom da se uredi pomenuta reklamna tabla koja je već duži niz godina bila u lošem stanju.

blank

„Projekat je inicirala organizacija IT Subotica 2030, a realizovan je uz podršku konkursa za finansiranje ideja mladih pod nazivom Šta nam teško u okviru programa Mladi su zakon Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Značaj ove akcije prepoznala je i lokalna kompanija DG Company, koja je obezbedila skelu neophodnu za sprovođenje radova”, zaključeno je u saopštenju.

Foto: IT Subotica 2030

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Trio napustio Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je prekinuo saradnju sa defanzivcem Ilijom Martinovićem, desnim bočnim Alphonce Msanga Mabulom i  ofanzivnim veznim fudbalerom Morice Abrahamom. Klub

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.