blank

11. Memorijalni turnir za odbojkašice “Josip Marković-Joso”

U drugoj utakmici Memorijalnpg turnira “Josip Marković Josa” sastali su se domaćin ŽOK “Spartak” i “Železničar” iz Lajkovca.

blank
Foto: Nikola Stantić

Prvi set pripao je Subotičankama sa 25:21. Dominaciju u prvom setu plavo-bele odbojkašice nametnule su od početka, gde nisu dozvolile gošćama iznenađenje niti ozbiljnije ugrožavanje rezultata. Sa ne manje od 2 poena, rutinski su privele kraju prvi set u svoju korist.

Drugi set u potpunosti je pripao gostujućoj ekipi. Već sam početak nagoveštavao je drugačiji pristup igri, rezultat 9:2, 11:4, 18:11, 25:13 dovoljno je govorio o razigranoj igri Lajkovca.

U sličnom tonu prošao je i treći set, sa angažovanijom igrom subotičke ekipe, ali je treći set ubeležen u korist “Železničara”, bez ijednog ugrožavanja rezultata tokom celog seta, 2:1 za gošće.

U četvtom setu je “Spartak” krenuo agresivnije, angažovanije, što je donelo i rezultatsku prednost. Najveća prednost od 5 poena, kod rezultata 11:6, počela je da se topi kad se nisu odbranili od organizovanijeg napada “Železničara”, I kod rezultata 15:15, koji je ujedno bio i poslednje izjednačenje u meču, rutinski gošće beleže utakmicu u svoju korist, rezultatom 3:1.

U prvoj utakmici 11. Memorijalnog turnira “Josip Marković Joso”, “Lugoj” iz Rumunije poražen je od ekipe Stare Pazove rezultatom 3:0.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.