blank

35 godina subotičkih Blue Marinesa! (VIDEO)

YouTube video

Pripadnost jednoj grupi, pevanje i bodrenje iz sveg glasa – za klub, za igrače, za grad, za državu – za neke, predstavljaju najviši akt ljubavi prema sportu.

Ovde nećemo pričati o navijačkim grupama, lošim stvarima koje se decenijama vezuju za navijače, ovde ćemo zajedno sa Blue Marinsima odati počast prvenstveno fudbalu, sportu i čistoj, sportskoj ljubavi.

blank
Foto: Subotičke.rs

Jedna od najstarijih navijačkih grupa u Srbiji, navijači subotičkog Spartaka „Blue Marines“ proslavili su 35 godina postojanja druženjem i navijanjem uz predivan ambijent koji su napravili bakljadom u krugu celog Gradskog stadiona u Subotici.

Da imaju srce, pokazali su u humanitarnoj akciji čiji prilog ide za lečenje naše sugrađanke Sofije Pranić. Ovoga puta Blue Marinsi su za Sofiju dali „srce na teren“ što pesmom sa tribina zahtevaju od igrača za koje navijaju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “35 godina subotičkih Blue Marinesa! (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.