blank

5. “Šablon” festival multimedijalne umetnosti (VIDEO)

YouTube video

5. Šablon fest, nekonvecnionalni festival multimedijalne umetnosti održan je u Subotici. Za starije sličan klubskoj žurci, uz izložbu, sport i DJ muziku, za mlađu ekipu prilika da vide i pokažu u svojim oblastima šta znaju. Šablon platforma to i omogućava – prikaz savremenog stvaralaštva na više nivoa.

Ova platforma postoji već nekoliko godina i okuplja mladu umetničku ekipu koja se profesionalno bavi kulturom i stvara događaje na kojima se umetnici mogu iskazati.

Ovakav, peti po redu Šablon fest je specifičan kulturni performans, kroz muziku, sport, umetnost.

blank
Foto: Subotičke.rs

Idejni tvorac je Nemanja Stojanović, obrazovani umetnik koji je svoje školovanje započeo u Beogradu, a završio u Beču, dugogodišnji organizator, profesionalac u menadžmentu, kulturi i muzici, neko ko uspostavlja nove standarde u nabrojanim sferama.

Sve ovo što ste čuli protkano je muzikom, neobičnim izrazom u odnosu na već slušano. Za ovu ekipu važno je da se pomeraju društvene granice i norme, a svaki pojedinačni član doprinosi svojim umetničkim pogledom na svet.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “5. “Šablon” festival multimedijalne umetnosti (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.