blank

Aktivnosti povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana

Povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Subotica u partnerstvu sa Domom zdravlja Subotica, CK Subotica i Apotekom Subotica organizuje sledeće aktivnosti:

blank
Foto: Subotičke.rs

31. januara (sreda), od 10 do 12 časova u prostorijama MZ Bajnat održaće se Akcija provere zdravlja za korisnike Narodne kuhinje i prihvatilišta. Korisnici će moći proveriti krvni pritisak, nivo šećera u krvi, odrediti BMI i kompoziciju tela, uraditi FOB-test (prisusvo minimalne količine krvi u stolici), dobiti savete lekara o svome zdravlju, a pušači i savete na koji način da prestanu da puše.

31. januara (sreda) od 13 časova u prostorijama CK Subotica održaće se edukativna radionica „Medijska pismenost i reklame – uticaj na upotrebu novih nikotinskih proizvoda“ za subotičke srednjoškolce. Radionicu će voditi lekar Zavoda za javno zdravlje Subotica.

1. februara (četvrtak) od 12 časova u prostorijama subotičkog Zavoda za javno zdravlje održaće se akreditovana KME „Smernice za lečenje nikotinske zavisnosti“ koja je namenjena zdravstvenim radnicima svih zdravstvenih ustanova sa okruga.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.