blank

Aris Movsesijan novi predsednik, Norbert Cvijanov ponovo potpredsednik Nove stranke

blank

Izborna konferencija Nove stranke izabrala je juče, na skupu u Beogradu, novo rukovodstvo, kojem će, naredne četiri godine, koliko po Statutu traje mandat, biti povereno rukovođenje strankom.

Za novog predsednika stranke izabran je Aris Movsesijan, dosadašnji predsednik Političkog saveta ove stranke, dok su za potpredsednike izabrani Ivan Jovanović iz Niša, Norbert Cvijanov iz Subotice i Beograđani Vladimir Vitošević i Srđan M. Jovanović. Cvijanov je bio potpredsednik stranke i u proteklom priodu.

Članovi Nove stranke o novom rukovodstvu izjasnili su se tajnim glasanjem u velikoj sali Opštine Stari grad, gde su, kako je navedeno u saopštenju, preduzete sve epidemiološko-bezbednosne mere u prevenciji širenja koronavirusa – fizička distanca između delegata, zaštitne maske i dezinfekcija ruku i obuće.

Izveštaje o radu tokom prethodnog mandata na početku izborne konferencije podneli su dosadašnji predsednik Zoran Živković, bivši predsednik Foruma mladih Nove stranke i novoizabrani prvi čovek Gradskog odbora Nove stranke Beograd Uroš Eleković, kao i dosadašnji predsednik Političkog saveta, a sada i njen lider Aris Movsesijan.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.