blank

Bačka odigrala nerešeno protiv Sloge u generalnoj probi

Fudbaleri Backe 1901 odigrali su generalnu probu pred nastavak prvenstva Vojvođanske lige grupa Sever. Protivnik je bila Sloga iz Čonoplje, a rezultat kraj Somborske kapije bio je 1:1 (0:1).

blank
Foto: FK Sloga

Strelac za Bačku bio je Živina, dok je pogodak sa bele tačke za Slogu postigao Vukas.

Bačka: Jakovčević, Pantelić, Mezei, Rajkovača, Kiš, Malenčić, Šojačić, Temunović, Vojnić, Glišović, Nenadović. Igrali su još: Živina, Kilibarda, Delić, Pelhe.

Sloga: Bulović, Sapozničenko, Konjović, Kemelj, Krtalija, Milošević, Šević, Purić, Vukas, Vidaković, Rajčanji. Igrali su još: Zorić, Krmar, Lakić, Mitrović, Pavić, Mihajlović.

Po kišnom vremenu i teškom terenu odigrali su dobru proveru dva poznata rivala Vojvođanske lige. Gosti su se pokazali u dobrom svetlu i nagovestili da će ciljati vrh tabele. Sloga je povela sa bele tačke kada je precizan bio Vukas, a domaćini su do izjednačenja došli preko Živine.

blank
Foto: FK Sloga

Bačka će prvo kolo nastavka prvenstva na svom terenu dočekati ekipu Hercegovca iz Gajdobre, dok će Sloga na svom terenu ugostiti ekipu OFK Vrbasa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.