blank

Bačka poražena od Obilića

Fudbaleri Bačke ugostili su Obilić iz Zmajeva u pretposlednjem kolu Vojvođanske lige Sever i doživeli poraz 1:3 (0:2). Subotičani su odigrali meč sa mnogo kadrovskih problema zbog žutih kartona i povreda nekolicine igrača.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Perunović 17., Marković 32., 90. minut za Obilić, Vrana 57. minut za Bačku

Bačka: Jakovčević, Pantelić, Milošević, Kiš(Pelhe), Mezei, Temunović, Šijačić, Malenčić, Vrana ,Glišović, Vojnić.

Obilić: Dangubić, Knežević, Šmit, M.Kobilarov, N.Kobilarov, Perunović(Mirković), Marković, Živojinov(Kovžan), Simić(Lazić), Peković(Becić), Popović.

Bačka je u prvom poluvremenu imala nekoliko prilika za vođstvo, ali ih je gost kaznio i iz dve prilike postigao dva gola sa kojima je na odmor otišao sa prednošću od 2:0.

U nastavku je Bačka zaigrala angažovanije, ali je izostanak nekoliko standardnih igrača bio očigledan, pa i igra nije bila na zadovoljavajućem nivou. Pokušavali su Subotičani da smanje prednost, ali raspoloženi golman gostiju Dangubić u nekoliko situacija je izašao kao pobednik sa napadačima Bačke.

Ipak Vrana je u 57. minutu pogodio za 1:2. Sve nade za izjednačenje srušio je Marković svojim drugim pogotkom u 90. minutu nakon kontre.

Bačka u poslednjem kolu u nedelju putuje u Turiju gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti koja je u nekoliko poslednjih mečeva uspela da obezbedi opstanak.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.