blank

Bajmočani obeležili jesen na Vojvođanskom Severu

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka okončali su jesenji deo prvenstva Vojvođanske lige grupa Sever na trećoj poziciji sa 29 osvojenih bodova odmah iza lidera Sloge i Vrbasa. U klubu vlada zadovoljstvo, a dobre igre i rezultati daju nadu da će proleće biti još bolje.

blank
Foto: Subotičke.rs

Šef stručnog štaba Radničkog, Nenad Florin sumirao je utiske i izneo plan priprema za prolećni deo prvenstva koji počinje početkom marta.

“Naš klub je postavio dobre temelje za razvoj mladih igrača i to je već uveliko poznato široj sportskoj javnosti. Afirmacija igrača je jedan od primarnih ciljeva našeg kluba. Pojedinačnim napredovanjem igrača nameravamo da poboljšamo i performans našeg tima. Za to treba vremena, ali smo svesni da samo tako može klub da napreduje.

blank

Oslanjamo se na igrače iz našeg pogona. I dalje imamo 17 igrača iz Bajmoka što je velika stvar za mesto kao sto je Bajmok. To prepoznaje i velika armija naših navijača koja nas prati, ne u malom broju, i na gostujućim utakmicama.

Pripreme ćemo rano početi, velika je bila pauza, ali imamo dovojno vremena da se spremimo za prvenstvo. Odigraćemo pet pripremnih utakmica. Nadam se da će nas povrede mimoići ove godine i da ćemo moći dati maksimum na svakoj utakmici. Prelazni rok počinje za koji dan, ali kod nas neće biti velikih promena. Pored svih zacrtanih ciljeva potrudićemo se da ostvarimo što bolji plasman na kraju sezone i da ostanemo u gornjem delu tabele”, rekao je strateg Bajmočana Nenad Florin.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.