blank

Bajmočani upalili motore (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka započeli su pripreme za prolećni deo prvenstva Vojvođanske lige grupa Sever. Šef stručnog štaba Nenad Florin zajedno sa svojim pomoćnicima obavio je prozivku, na kojoj se pojavilo 25 igrača i takođe izneo plan priprema koje će trajati šest nedelja.

Igrački kadar je ostao na okupu od prošle godine. Igrači koji su izneli teret u jesenjem delu zajedno sa mladim fudbalerima iz omladinskog pogona odradili su prvi trening na Sportskom centru gde će se celokupne pripreme i obavljati. Stručni štab ćiniće prvi trener Nenad Florin koji će za pomoćnike imati Velibora Lončara, Gorana Arbutinu i Bojana Vojnića.

blank
Foto: Subotičke.rs

U planu je pet kontrolnih utakmica, a protivnici će biti Sloga iz Čonoplje, Tomislavci, Kunbaja, Tisa iz Adorjana i omladinci TSC-a. Što se tiče pojačanja i odlazaka iz kluba za sada ih nema.

U proteklom periodu uprava kluba potrudila se da obezbedi što bolje uslove za funkcionisanje. Renovirane su svlačionice i prateći objekti, a u planu je i teretana.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kapiten ekipe, čuvar mreže, Stefan Lebović zadovoljan je ostvarenim rezultatom u prvom delu prvenstva i očekuje teške pripreme koje su neophodne da bi se ekipa dobro pripremila za proleće koje neće biti lako s obzirom na ambicije kluba.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.