blank

Bečejci nadigrali Bajmočane

Juče se na Sportskom centru u Bajmoku igrao meč šesnaestine finala Područnog kupa Subotice između Radničkog i ekipe Bečej. Gosti su opravdali ulogu favorita i salavili sa 4:2 (2:1) golovima u finišu susreta.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Stojanović 34., L. Lebović 67. minut za Radnički, Kobiljski 8., 9., 89., Vještica 85. minut za Bečej.

Radnički: Mljazga Stefan, Maravić Zdravko, Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Tosenberger Filip, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Bokić Bogdan, Maravić Uroš, Marinković Miloš, Petrović Mladen. Igrali su još: Kujundžić Bojan, Ljubojčić Miloš, Šimić Davor, Miletić Strahinja.

Bečej: Milovanov Isidor, Ćuk Aleksandar, Milinković Todor, Varga Nikola, Tutnjević Ilija, Živkov Dejan, Kobiljski Žarko, Vještica Vuk; Vorgučin Vladan, Hardi David, Krmar Milivoj. Igrali su još: Ćurčić Radislav, Marković Marko, Medić Mateja.

Obe ekipe igrale su u kombinovanim sastavima i prikazale dobru igru sa dosta šansi i lepih pogodaka. Gosti su dobro otvorili meč i postigli dva brza gola. U nastavu su se Bajmočani konsolidovali i uspeli da izjednače.

U samom finišu Bečejci su postigli dva pogotka i uspeli da pobede borbeni Radnički koji je pružio odličan otpor ekipi koja se takmiči u Srpskoj ligi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.