blank

Borac poveo u seriji protiv Spartaka

Košarkaši Spartak Office Shoes-a pretrpeli su poraz na gostovanju u Čačku od domaćeg Borca rezultatom 95:92 (29:26, 26:17, 22:22, 18:27) u okviru prvog kola Superlige.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Borac: Rebrača 8, Nikolić 7, Tasić 12, Talić 12, Uskoković 12, Todorović 5, Čarapić 22, Manojlović 17.

Spartak Office Shoes: Steljić, Cvetković 41, Stepanović 8, Kutlešić 19, Topčov, Vuković, Bogdanović 2, Janković 6, Marelja 16, Popović,

U znatno izmenjenim sastavima Borac i Spartak su otvorili takmičenje u KLS Super ligi Srbije. Čačani su igrali bez stranaca, dok su Subotičani izveli na teren ekipu sastavljenu od 4 seniora i 6 juniora.

U takvoj razmeri snaga bolje su se snašli domaći košarkaši koji su u 26. minutu imali plus 21. Spartak OffiCE Shoes se vratio, čak i poveo 84:85, ali je u samom finišu pobeda pripala Borcu. Kod domaćih je najefikasniji bio Čarapić koji je ubacio 22 poena, dok je kod Subotičana Cvetković bio najefikasniji sa 41.

Na ovom meču ekipu Spartaka je vodio pomoćni trener Slobodan Ljubotina.

Meč polufinala plej-ofa ABA 2 lige između MZT-a i Spartaka koji je trebalo da se igra 24. aprila u Skoplju odložen je na zahtev domaćina.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.