blank

“Čajanka o urbanizmu“ sutra od 11 časova iza Muzičke škole

U okviru predizborne kampanje Koalicije „Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković“ za lokalne izbore, razgovara neformalno sa građanima Subotice, i ovom prilikom pozvala je sve da razgovaraju o urbanizmu kako bi na najbolji način razumeli potrebe zajednice.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pozvali su sve zainteresovane sugrađane da se pridruže na događaju koji su nazvali „Čajanka o urbanizmu“, koja će se održati u subotu, sutra, 25. maja 2024. godine, sa početkom od 11 časova, u parku iza Muzičke škole, kod biste Danila Kiša.

Pitanja urbanizma, planiranja i uređenja grada tiču se svih nas – poručili su iz navedene koalicije, precizirajući da će se na čajanci razgovarati o tome “kakav želimo da bude naš grad i kako ćemo takav grad zajedno da isplaniramo. Planiranje uvek ima veze i sa sadašnjošću i sa budućnošću, a mi želimo da naš grad bude primer odgovornosti i brige o građanima. Zbog toga nam je važno da čujemo vaše stavove i ideje”- pojasnili su iz Koalicije “„Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković“ .

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.