blank

Čas fudbala TSC-a u “Humskoj”

Fudbaleri TSC-a naneli su prvi ovosezonski poraz Partizanu. U meču 16. kola Mozzart bet Superlige Bačkotopolčani su slavili sa ubedljivih 4:0 (3:0) protiv Partizana u Beogradu.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ćirković 3., Stojić 12., Radin 33., Milovanović 50. minut za TSC.

Partizan: Jovanović, Filipović (od 46. Stojković), Ilić, Marković, Antić, Kanute (od 46. Menig), Belić, Kalulu (od 76. Baždar), Natho, Zahid, Nikolić.

TSC: Ilić, Krstić, Stojić, Ćalušić, Cvetković, Radin, Milosavljević (od 77. Pantović), Đakovac, Petrović, Ćirković (od 88. Šoš), Milovanović.

Odličan meč odigrao je TSC protiv Partizana na stadionu u Humskoj ulici i ubedjivo slavio. Ovom pobedom ekipa iz Bačke Topole smanjila je razliku između Partizana i Crvene Zvezde, koja sada iznosi tri boda.

TSC je u prvom delu postigao tri gola na potpuno isti način. Tri udarca iz ugla bila su kobna za Partizan koji je katastrofalno bio postavljen u odbrani. Pogađali su Ćirković, Stojić i Radin.

U nastavku TSC brzo stiže do četvrtog gola, a strelac je bio napadač Milovanović. Do kraja meča Partizan je primio još dva pogotka, ali su na intervenciju vara bili poništeni.

U sledećem kolu TSC na svom terenu dočekuje Radnički iz Niša.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.