blank

Spartak golom Stanojeva osvojio ceo plen na “krovu”!

Fudbaleri Spartaka upisali su pobedu na gostovanju IMT-u u okviru 16. kola Mozzart bet Superlige. Subotičani pod kormilom Nenada Lalatovića slavili sa 0:1 (0:0) golom Juga Stanojeva u finišu meča.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Stanojev 79. minut za Spartak.

IMT: Stamenić, Vukić, Glišić, Zuev, Luković M., Delević, Stamenić, Ćirković, Radočaj, Kijevčanin, Lambulić. Igrali su još: Čarles, Džinović, Kodžić, Živojinović.

Spartak: Vulić, Tošeski, Mudrinski, Todoroski, Ćalasan, Tanasijević, Mijić, Babić, Stanojev, Prijović, Kerkez. Igrali su još: Đurasović, Bijelović, Ubiparip, Vidaković.

Nenad Lalatović debitovao je pobedom na klupi Spartaka u Superligi. Promena trenera je očigledno uticala na ekipu, jer su Subotičani bili disciplinovani i uspeli da sačuvaju svoju mrežu što je bio prioritet nakon nekoliko loših partija u prvenstvu.

Gol odluke dogodio se u 79. minutu kada je odličnu akciju Spartaka krunisao Stanojev, lepim volej udarcem iskosa sa desne strane. Do kraja meča napadač IMT-a Luković je propustio idealnu priliku za izjednačenje nakon kontranapada.

Spartak u narednom kolu dočekuje Radnik iz Surdulice na svom terenu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.