blank

Danas obeležavamo drugi rođendan našeg sajta

blank

Stasali smo u dnevne onlajn novine koje javni stavljaju ispred rudimentarnog komercijalnog interesa i to je civilizacijski stepenik na kojem nameravamo da se zadržimo

Naš sajt danas obeležava drugi rođendan.

Stasali smo u dnevno onlajn izdanje koje sve češće, kao izvor, navode relevantni nacionalni mediji. Postali smo, takoreći, dnevne onlajn novine koje javni stavljaju ispred rudimentarnog komercijalnog interesa. Po tome smo, u bujici registratorskih medija, postali prepoznatljivi, ne samo u Subotici, već i u ovom delu zemlje.

To je civilizacijski stepenik na kojem nameravamo da se zadržimo. Ne aportiramo na političku komandu.

Sebično i neskromno za sebe kažemo da smo najčitaniji gradski medij. Ne šenimo pred budžetom. naprotiv, ove godine vratili smo mizeriju sa medijskog konklursa kojom su pokušali da nas ponize.

Pravi smo crni ovan u stadu poćudnih klikova koji mirno pasu.

Za ove dve godine, u našu redakciju stigla je jedna vredna novinarska nagrada. Našem uerdniku letos i vredno međunarodno priznanje koje, do duše, nema veze sa našim sajtom, ali je ovde vredno pomena.

Za najznačajniji domet rada redakcije, međutim, držimo svakodnevna istraživanja i nastojanja da činjenice najpre pažljivo dešifrujemo, a potom da ih prikažemo onakvim kakve one zaista jesu.

Za razliku od nas, koji pokušavamo da se bavimo isključivo činjenicama, drugi pretežno pokušavaju da nam dočaraju ili u najboljem slučaju predstave istinu. Setite se samo slučaja palićkih lavića koji smo kao vest otkrili i horskog laganja, koje je usledilo, da postoje “dokazi” da su lavići pojedeni.

Za razliku od debele većine, prema svakoj istini držimo zdravorazumsku distancu.

Negujemo istu distancu prema lokalnoj vlasti, kao i prema stranačkoj opoziciji. Oni koji nas pažljivo čitaju znaju o čemu je sve reč, a mi da ćemo ostati kakvi jesmo.

Vaše Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.