blank

Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu osnovnog javnog tužioca, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve krađe i tešku krađu.

blank
Foto: Pixabay

Sumnja se da je on iz svlačionice jedne srednje škole u Subotici ukrao mobilni telefon, kao i da je iz prostorija pošte u okolini grada, iskoristivši odsustvo zaposlene, uzeo oko 60.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak se sumnjiči i da je u jednoj crkvi u okolini Subotice obio kasu sa dobrovoljnim prilogom i iz nje ukrao novac.

Policija je deo novca i mobilni telefon pronašla i vratila vlasnicima. Protiv osumnjičenog biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog teške krađe”

  1. Kad si se odlučo da prisvojiš nešto što ti ne pripada to se zove kradja i za takav postupak treba da se u ustanovi prevaspitaš bar jedno 5 godina. A kao nastaiš znak je loš za ustanovu i za tebe i onda zatvor tri puta duži od prvog prevaspitavanja i za to vreme da naučiš zanat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.