blank

Dizanje tegova: Kajdoči cilja Olimpijadu

Evropsko prvenstvo za seniore u Sofiji održava se sredinom februara. Član Subotičkog Spartaka Tamaš Kajdoči u prethodnoj godini nije uspeo da obezbedi svoje mesto na Olipijadi koja se ove godine održava u Parizu, ali mu preostaju još dve šanse, a to su Evropsko prvenstvo i Svetski kup.

blank
Foto: KDT Spartak

“Krenuo sam već sa pripremama. Dobar znak je što na Svetskom kupu u Kataru prošle godine nisam imao problema sa zalečenim povredama, pa se nadam da ću da pokažem dobru formu na kvalifikacionim takmičenjima. Osnovni cilj je plasman na Olimpijske igre. Uradiću sve što bude do mene kako bi naša zemlja imala predstavnika u ovom sportu”, rekao je za Sportski žurnal Tamaš Kajdoči.

Na Evropskom prvenstvu u Sofiji grb Srbije nosiće još četiri takmičara, a to su: Stevan Vladisavljev, Radmila Zagorac, Sonja Bjelić i Tamara Arunović.

Izvor: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.